Hypotheken

Hypotheken

Een huis kopen is altijd spannend en het regelen van een hypotheek kan complex zijn. Het is dan ook raadzaam om u hierover goed te laten adviseren. Welke hypotheek bij u past is afhankelijk van uw inkomen maar ook van uw leeftijd, of het uw 1e hypotheek is, wat uw toekomstbeeld is en hoeveel risico u wilt lopen.

Wij helpen u graag met het afsluiten van een hypotheek. Er zijn verschillende situaties waarbij wij u kunnen adviseren:

  • U wilt een (andere) woning kopen
  • U wilt verbouwen
  • U wilt weten of u niet te veel betaalt voor uw huidige hypotheek
  • U wilt weten hoeveel u kunt lenen
  • U bent starter op de woningmarkt
  • U twijfelt aan de offerte die u van uw bank heeft gekregen
  • U wilt een second opinion

Onafhankelijk advies

Wij vinden het belangrijk om u persoonlijk te spreken om een goede situatieschets te maken zodat we u de hypotheek kunnen adviseren die bij u en uw wensen past. Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau. Dit betekent dat wij de vrijheid hebben om in ons advies elke mogelijke hypotheekaanbieder mee te nemen. Dit betekent dat u zeker weet dat de hypotheek echt voor uw specifieke situatie geschikt is. Een eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Hypotheek oversluiten

Als u al een hypotheek hebt en niet van plan bent om te verhuizen maar wel wil profiteren van de lage rente dan is het in sommige gevallen mogelijk om de hypotheek over te sluiten. Of oversluiten ook voor u aantrekkelijk is, hangt af van onder andere de looptijd van de hypotheek, hypotheekvorm en boeterente. Anders is rentemiddeling nog een mogelijkheid. Wij berekenen graag voor u of oversluiten of rentemiddeling ook voor u voordeliger is.

Hypotheek voor ZZP

Voor zzp-ers gelden weer andere eisen voor een hypotheek. Als zelfstandige heeft u geen vast inkomen. Om te bepalen op welk inkomen de hypotheek wordt gebaseerd, wordt een gemiddeld salaris berekend uit de cijfers van de afgelopen jaren. De meeste hypotheekverstrekkers gebruiken hiervoor de cijfers van de afgelopen 3 jaar maar er zijn er ook die met minder genoegen nemen. Wij bekijken graag wat voor u mogelijk is.

NHG

Is de aankoopprijs van jouw huis lager dan € 310.000,-? Dan heb je recht op Nationale Hypotheekgarantie(NHG). Hiermee bouw je een financiële zekerheid in bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, scheiding of overlijden. Tevens verlaag je hierdoor de hypotheekrente, waardoor je netto maandlasten dalen. Hypotheek afsluiten? Ik zorg ervoor dat alles goed geregeld wordt.

 

Direct contact!

Wilt u meer info over wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
bart1
Bart Pierik
Uw Adviseur
T. +31 (0)6 125 815 66
E. bart@dehypotheekverstrekker.nl 
 

Zoeken

Over ons

De Hypotheekverstrekker is een onafhankelijk en zelfstandig financieel adviesbureau in Almelo.

Wij  nemen de financiële zorgen weg en benutten financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal. Wij adviseren onze klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.

Download hier onze algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Contact

DE HYPOTHEEKVERSTREKKER

Wierdensestraat 39B
7607GE Almelo

Telefoonnummer

Kantoor +31 (0)546 81 11 11
Mobiel: +31 (0)6 125 815 66

info@dehypotheekverstrekker.nl 

© 2020 De Hypotheekverstrekker. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken