Erkend adviseur

Waarom een Erkend adviseur?

De Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur
Een financieel leven lang

Bij een Erkend adviseur bent u verzekerd van breed financieel advies van hoge kwaliteit. Hij of zij is gespecialiseerd in hypotheken en zijn kennis is altijd up-to-date.

De keurmerken Erkend Financieel Adviseur en Erkend Hypotheekadviseur worden uitgegeven door de SEH (seh.nl), een onafhankelijke stichting die in 1998 is opgericht met het doel u te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs
hebben wettelijke diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Niet alleen hypotheekadvies

De kans is groot dat u vele wensen hebt, die net als een eigen woning, grote invloed hebben op uw financiële situatie. U wilt bijvoorbeeld niet tot uw 67e doorwerken, maar eerder stoppen met werken of (al dan niet gedwongen door ontslag) voor u zelf beginnen, sparen voor de studie van uw kinderen of uw hypotheek versneld aflossen. Hoe gaat u dat betalen? Zult u keuzes moeten maken of kunt u met de juiste voorzieningen en een doordacht financieel advies wellicht al uw wensen realiseren. Ook daarvoor gaat u naar uw Erkend adviseur. Het is overigens belangrijk contact met uw adviseur te houden als er wijzigingen zijn in uw persoonlijke situatie die impact hebben op uw financiën. Verkeerde financiële keuzes zijn namelijk vaak lastig te herstellen. Zo houdt u samen met uw adviseur doorlopend vat op uw financiën.

Eerlijk over kosten

Een oriënterend gesprek met een Erkend adviseur is doorgaans gratis. Dit gesprek verplicht u tot niets. Aan advies en bemiddeling zijn wel kosten verbonden. Uw adviseur maakt vooraf precies duidelijk op welke kosten u moet rekenen en wat u van hem mag verwachten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. U krijgt een zogenaamd Dienstverleningsdocument. Dit geeft informatie over de dienstverlening, onafhankelijkheid en de kosten van de adviseur. Alle financiële dienstverleners werken met hetzelfde standaarddocument, waardoor u een goede vergelijking kunt maken tussen verschillende adviseurs.

Erkend Hypotheekadviseur versus Erkend Financieel Adviseur

Tot 1 januari 2017 zijn er Erkend Hypotheekadviseurs én Erkend Financieel Adviseurs. Op dit moment worden Erkend Hypotheekadviseurs bijgeschoold en getraind om ook de titel Erkend Financieel Adviseur te verkrijgen. Beide type Erkend adviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheekadvies waarbij hun vakkennis altijd up to date is.

Erkend adviseurs worden jaarlijks getraind op het bieden van hoogwaardig en duurzaam integraal financieel advies en kunnen u eveneens ondersteunen met budgettering. Na 1 januari 2017 zijn de adviseurs allen omgeschoold en zijn er alleen Erkend Financieel Adviseurs.

Direct contact!

Wilt u meer info over wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
bart1
Bart Pierik
Uw Adviseur
T. +31 (0)6 125 815 66
E. bart@dehypotheekverstrekker.nl 
 

Zoeken

Over ons

De Hypotheekverstrekker is een onafhankelijk en zelfstandig financieel adviesbureau in Almelo.

Wij  nemen de financiële zorgen weg en benutten financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal. Wij adviseren onze klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.

Download hier onze algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Contact

DE HYPOTHEEKVERSTREKKER

Wierdensestraat 39B
7607GE Almelo

Telefoonnummer

Kantoor +31 (0)546 81 11 11
Mobiel: +31 (0)6 125 815 66

info@dehypotheekverstrekker.nl 

© 2020 De Hypotheekverstrekker. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken