Over ons

Previous Next

Over ons

De Hypotheekverstrekker is een onafhankelijk en zelfstandig financieel adviesbureau in Almelo.

Wij  nemen de financiële zorgen weg en benutten financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal. Wij adviseren onze klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.

WAT DOEn wij?

FINANCIEEL ADVIES

De hypotheekverstrekker bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en leningen. Wij begeleiden je om je wensen en behoeftes te realiseren. Voor iedere nieuwe klant maken we een inventarisatie van de financiële huishouding. Wat heb je geregeld? Wat kan er beter? Wat moet er nog geregeld worden? Vervolgens stellen we gezamenlijk de wensen en behoeften vast en bepalen we hoeveel risico je bereid bent te nemen voor het realiseren van de doelen. Op basis van deze informatie brengen wij een persoonlijk financieel advies uit. Je bepaalt uiteindelijk zelf of je wat met dit financieel advies wil doen. Natuurlijk zorgen wij ervoor, dat de verschillende financiële verzekeringen of producten geregeld worden.

HYPOTHEEK AFSLUITEN

Sluit je voor het eerst een hypotheek af? Dan heb je de keuze uit twee vormen: de annuïteitenhypotheek of de lineaire hypotheek. Beide hypotheekvormen hebben hun (fiscale) voor- en nadelen. Het belangrijkste voordeel van beide is de hypotheekrenteaftrek. Hiermee verklein je je netto maandlasten. Door middel van een offerte geven wij je inzicht in je netto maandlasten bij diverse hypotheekverstrekkers.
Is de aankoopprijs van jouw huis lager dan € 290.000,-? Dan heb je recht op Nationale Hypotheekgarantie (NHG). Hiermee bouw je een financiële zekerheid in bij arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, scheiding of overlijden. Tevens verlaag je hierdoor de hypotheekrente, waardoor je netto maandlasten dalen. Hypotheek afsluiten? Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

afspraak

HYPOTHEEK OVERSLUITEN

Soms is het interessant om je hypotheek tussentijds over te sluiten. Bijvoorbeeld wanneer de rente laag is, jouw financiële situatie is veranderd of veranderde woonwensen om een extra lening vragen. Wij kunnen jullie precies vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat het oversluiten van jouw hypotheek oplevert.
Het belangrijkste voordeel van oversluiten is de rente die je maandelijks bespaart. Hierdoor verlaag je je maandlasten. Is je rentevaste periode nog niet afgelopen? Dan betaal je een boeterente voor het oversluiten. De boeterente verschilt per bank en ook per hypotheek. Is oversluiten voor jou interessant? Dan helpen we je graag!
afspraak

KOSTEN

Het 1e gesprek voor het afsluiten of oversluiten van je hypotheek is altijd gratis. Gaan wij het voor je regelen? Dan komen er notariskosten, taxatiekosten, advieskosten en (bij oversluiten) eventuele boeterentekosten bij. In de meeste gevallen kun je deze kosten (gedeeltelijk) meenemen in de financiering. Je hoeft het dus niet met eigen geld te betalen. Bovendien zijn deze kosten ook aftrekbaar van de belasting, dus dat is gunstig.

CONSUMPTIEVE LENING

Wil je snel en goedkoop geld lenen? Dan kunnen wij dat voor je regelen. Wij geven je inzicht in hoeveel je maximaal kunt lenen. Samen kijken we naar de reden waarom je krediet wilt aanvragen en de beste financieringsmogelijkheid.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Er zijn verschillende soorten leningen. Bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Maar er zijn meer mogelijkheden. Ik informeer je hier graag over. Wees je bewust van het feit dat geld lenen geld kost. Naast de aflossing betaal je namelijk ook rente. Deze rente kan behoorlijk verschillen tussen verschillende aanbieders. Weten waar je het voordeligst uit bent? Vraag mij om onafhankelijk advies!
Krediet nodig? Maak hier uw afspraak.

afspraak

UITVAARTVERZEKERING

Jouw eigen uitvaart is iets waar je niet dagelijks bij stil staat. Toch is het goed om je wensen op een rijtje te zetten. Hoeveel mensen mogen er komen? Wordt er koffie of champagne geschonken? Wil je een begrafenis of een crematie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de prijs. En vergis je daar niet in. Een standaard uitvaart kost al gauw € 7.000,-.

GOED GEREGELD

Wil jij die uitvaart zoals je in gedachten hebt? Dan is het verstandig om een uitvaartverzekering af te sluiten. Zo belast je je nabestaanden niet met extra kosten. En bouw je een stukje zekerheid in. Je bepaalt zelf hoe je het wilt hebben en wat je ervoor wilt uitgeven.

Uitvaartverzekering afsluiten? Maak hier uw afspraak.

afspraak

 

Direct contact!

Wilt u meer info over wat uw mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:
bart1
Bart Pierik
Uw Adviseur
T. +31 (0)6 125 815 66
E. bart@dehypotheekverstrekker.nl 
 

Zoeken

Wat kunnen wij allemaal voor u doen....

U krijgt advies van een financieel planner. De hoge kwaliteitseisen van een financieel planner hebben betrekking op zowel de vakinhoudelijke kennis, als op gedrag en aanspreekbaarheid.

Een financieel planner onderscheidt zich van andere financieel adviseurs door integriteit, deskundigheid en een zeer grote kennis van zaken. Binnen onze branche is er geen hogere onderscheiding. Wij zijn er trots op dat wij de titel financieel planner mogen voeren. Als consument bent u verzekerd van hoogwaardig advies.

Samen met u zorgen we ervoor dat u:

  • De beste hypotheek heeft tegen de laagste maandlasten
  • Een op maat gesneden pensioenadvies onvangt
  • Door financiële planning exact weet waar u staat
  • Na uw echtscheiding weer vooruit kunt kijken 
  • Bij ontslag weet wat uw mogelijkheden zijn
  • Bij overlijden alles goed geregeld is voor uw nabestaanden
  • Een scherpe premie betaalt voor uw verzekeringen 

Over ons

De Hypotheekverstrekker is een onafhankelijk en zelfstandig financieel adviesbureau in Almelo.

Wij  nemen de financiële zorgen weg en benutten financiële kansen bij onze klanten. Door echt betrokken te zijn bij hun wensen en behoeftes, kunnen wij het beste persoonlijke financieel advies geven. Het voordeel voor de klant staat hierbij altijd centraal. Wij adviseren onze klanten op een persoonlijke manier en in heldere taal.

Download hier onze algemene voorwaarden

Klantbeoordelingen

Contact

DE HYPOTHEEKVERSTREKKER

Wierdensestraat 39B
7607GE Almelo

Telefoonnummer

Kantoor +31 (0)546 81 11 11
Mobiel: +31 (0)6 125 815 66

info@dehypotheekverstrekker.nl 

© 2020 De Hypotheekverstrekker. All Rights Reserved. Designed By MarkT-DEsign

Zoeken